Інформаційне агентство Associated Press створило рейтинг найважливіших подій року, що минає.

Журналісти вирішили, що події під Верховною Радою 31 серпня 2015 гідні, щоб вважатися світовими.

На фото зображений силовик, який постраждав в результаті розриву ручної гранати під будівлею парламенту. Тоді загинули троє нацгвардійців. Один в той же день, пізніше в лікарні померли ще двоє.

На фото нацгвардійцю надають першу медичну допомогу. Також у списку опинилися події в АТО. На знімку священик стоїть над тілами вбитих українських військових у населеному пункті Красний Партизан.

У теж час визнали найголовніший знімок - фото потонулого сирійського хлопчика підкорило соціальні мережі. Першими в топі опинилися фото сирійських біженців, яких за даними ООН прибуло в Європу більше мільйона.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Окремі знімки присвячені темі терористичної діяльності ІГІЛ.

Читайте також: У Брюсселі вперше пройде фестиваль українського кіно

Нагадаємо, що сцени протистоянь на Майдані часто використовували в американському фільмі "Земля майбутнього" 2015 року, в якому грає Джордж Клуні.