Дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-4, 54 КО) поділився своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку з Ентоні Джошуа, а також наголосив на важливості психологічного настрою і ментальної підготовки.

За словами Володимира, він рішуче налаштований довести, що поразка в його останньому поєдинку проти Тайсона Ф'юрі, яка сталася в листопаді 2015 року, була непорозумінням.

"Дуже радий, що у мене є шанс довести випадковість останньої невдачі. Мій останній бій був чемпіонським, наступний – також буде чемпіонський і за кілька титулів. Я маю найкращого суперника, найбільшу глядацьку аудиторію. Багато речей стали новими для мене навіть на цьому етапі кар'єри, тому все стає краще і цікавіше", – розповів Кличко в інтерв'ю Sky Sports.

Дивіться відео з тренувального табору Володимира Кличка в Австрії:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На думку Кличка, Джошуа потребує бою з ним, точно так же як сам Володимир бажає поєдинку саме з британським боксером.

"Радий тому, що Ентоні Джошуа став моїм суперником. Ентоні потребує мене, мені потрібен Ентоні, щоб ця подія відбулася. Але не варто нічого ускладнювати. Я просто хочу виграти свій наступний бій, довівши, що я можу це зробити. А я знаю, що зможу зробити це", – зазначив Володимир.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою. В інтерв'ю Кличко заявив, що м'язи не допоможуть Джошуа в ринзі.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Американські телеканали досі не домовилися про трансляцію бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко провів відкрите тренування в Австрії.

Фото – Getty Images