Колишньому голові Державіаслужби Денису Антонюку обрали запобіжний захід - домашній арешт. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

За матеріалами Служби безпеки Генпрокуратура повідомила про підозру колишньому голові Державіаслужби за зловживання владою або службовим становищем.

Колишньому високопосадовцю інкримінується перешкоджання діяльності окремих авіаперевізників та підприємств із надання послуг у сфері авіації. Йому обрано міру запобіжного заходу — тримання під домашнім арештом.

Читайте також: Главу Держслужби зайнятості затримали на великому хабарі (відео)

27 червня Президент України Петро Порошенко оголосив про службове розслідування щодо діяльності голови Державної авіаційної служби Дениса Антонюка і усунення його з посади на час розслідування.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Перед цим голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі на засіданні у Міністерстві інфраструктури звинуватив Дениса Антонюка у корупції і що той, "продав свою держслужбу олігархічному інтересу". Денис Антонюк відкинув звинувачення на свою адресу, заявивши, що розмір його зарплати становить 5,5 тисяч гривень і він готовий показати своєму візаві, як живе.