Україна отримає 9,5 млн євро на проекти зміцнення ядерної безпеки. Про це повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник, пише УНН.

"Подякував головуючій в G7 Німеччині за рішення виділити Україні 9,5 млн євро на проекти зміцнення ядерної безпеки", - написав він на своїй сторінці у Twitter.

Читайте також: Українські АЕС повернуть ядерні відходи з Росії

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявляв, що Україні для захисту територіальної цілісності потрібні 1240 протитанкових ракетних комплексів Javelin замість ядерних боєголовок, від яких країна відмовилася в рамках Будапештського меморандуму.

У Раді національної безпеки та оборони України припускають, що можлива нова загроза в ядерній сфері через агресію з боку Росії.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще