Мінські угоди Путіну дали карт-бланш для наступу на весь світ, і Україну можуть "принести в жертву". Таку думку висловив командир батальйону "ОУН" Микола Коханівський, передає "112 канал".

"Росія є імперією, і щоб такою зберігатися, їй треба розширюватися. На даний момент вона, по суті, завдала поразки нам. Ми втратили територію, Росія контроль над нею набула. Апетит приходить під час їжі, те саме ми бачимо в Сирії. Щоб утримувати величезні маси населення, їм все одно потрібно диктувати, і далі Путін вже пред'являє всьому світу, кидає виклик, що однополярний світ нас не влаштовує, ми вже великі, ми можемо диктувати", - сказав комбат.

На його думку, Україні потрібно розраховувати на себе в справі захисту своєї територіальної цілісності.

Читайте також: Асад схвалив бомбардування сирійських кварталів - Лавров

"Я думаю, що світ це проковтне і пожертвує Україною, якщо ми зараз теж не вступимо в цю боротьбу. Мінські угоди є для нас програшними, і вони дали карт-бланш Путіну для наступу, по суті, на весь світ, і світ це може проковтнути, так було не один раз, жертвуючи Україною. Ми можемо повернутися років на 70 назад, коли відбувалося приблизно те саме", - зауважив Коханівський.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він вважає, що Україні треба готуватися до війни.

Нагадаємо, раніше Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк також попереджав світову спільноту про небезпеку.