Очільник Одеської області Міхеїл Саакашвілі анонсував радикальні реформи, які незабаром проведе Президент України Петро Порошенко. Про це він заявив на з'їзді Європейської народної партії у Мадриді, повідомляється на його сторінці у Facebook.

"У найближчі дні та тижні Президент Порошенко приступить до дуже радикальних та невідкладних реформ, щоб жертви наших героїв на фронті не були марними. Ми чекаємо на великі зміни", - написав Саакашвілі.

Чиновник підкреслив, що вже вніс одеський пакет реформ в цьому напрямку.

За словами губернатора, "в політику приходить дуже багато молодих людей із різних партій та безпартійних, які безповоротно змінять Україну на краще".

Читайте також: Євросоюз дав Україні два тижні на прийняття законів по безвізовому режиму

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Як повідомлялося раніше, Президент України Петро Порошенко заявив, що за рік коаліційну угоду вдалося виконати лише на 30%. Глава держави вважає, що Україна просто не може собі дозволити не імплементувати реформи.