Громадянська мережа ОПОРА визначила найзаможніших депутатів Верховної Ради України.

Згідно зі звітом організації, найбагатшим народним депутатом став Віталій Хомутинник, його дохід у 2014 році склав 293,8 мільйона гривень, пише Gazeta.ua.

Другим у списку найзаможніших йде Вадим Новинський з "Опозиційного блоку" з доходом 209 мільйонів гривень.

Третю сходинку зайняв член депутатської групи "Воля народу" Сергій Мартиняк. Його дохід за минулий рік склав 92 мільйони.

Читайте також: На наступних виборах Порошенко буде змагатися із регіоналами - експерт

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Геннадій Бобов з депутатської групи "Партія відродження" з річним заробітком у 55,7 млн грн став четвертим, Аркадій Корнацький з "Блоку Петра Порошенка" з 44,5 млн грн - иде у списку п'ятим.

Згідно з оприлюдненими деклараціями, найбільше мільйонерів у фракції "Блоку Петра Порошенка" - 27 осіб, "Опозиційного блоку" - 14 осіб, "Воля народу" - 12 осіб, "Відродження" - 10 осіб. По 8 депутатів-мільйонерів у фракціях "Народний фронт" та "Самопоміч". У Радикальної партії Олега Ляшка - 3 мільйонера. У ВО "Батьківщина" - 2.