З державою обговорюється питання банківської блокади Криму. Про це в коментарі телеканалу "112 Україна" заявив нардеп від НФ, глава підкомітету з міжнародно-правових питань та прав внутрішньо переміщених осіб Георгій Логвинський.

"У нас в рукаві залишається ще багато подарунків пану Путіну, і ми будемо далі домагатися прав людини на півострові усіма можливими методами захисту. Це фінансова, банківська, морська блокада, для всіх цих завдань існують свої юридичні шляхи", - заявив Логвинський.

"Я думаю, що якраз у цих питаннях ми вже працюємо спільно з державою, у нас є вже повне розуміння з цього приводу. Ми чекаємо правильного моменту для того, щоб зробити правильні дії, в правильний час, в правильному місці", - зазначив депутат.

Відзначимо, блокада Криму передбачає кілька етапів ізоляції - продовольчу, енергетичну і морську. Перший і другий етапи, за словами активістів, вже реалізовані. Далі буде йти третій етап - блокада Керченської переправи. Мета учасників акції - залишити Крим у повній ізоляції. За допомогою цих дій Меджліс має намір повернути анексуваний Росією півострів.

Читайте також: Підриву двох опор ЛЕП вистачило аби показати яка Росія слабка

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Раніше сьогодні координатор "Громадянської блокади Криму" Ленур Іслямов заявив, що учасники блокади Криму продовжать енергетичну блокаду і мають намір організувати морську блокаду Керченської переправи. Всі стратегічні об'єкти Криму, у тому числі Керченська поромна переправа, взяті під охорону, заявив на це так званий перший віце-прем'єр Криму Михайло Шеремет.