Члена уряду починають проходити перевірку на поліграфі. Першим з них став міністр оборони Степан Полторак.

Про це повідомив міністр інформаційної політики Юрій Стець під час прес-конференції, передають "Українські Новини".

"Уявіть собі, що в Україні вперше в історії взагалі міністр оборони перед тим, як вступити на посаду, пройшов детектор брехні", - зазначив голова інформаційного відомства.

Він додав, що це хороша практика і приклад для інших чиновників. Вона триватиме й надалі.

На прес-конференції був присутній і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Але він розповів, що поки не проходив перевірку на детекторі брехні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: Яценюка звинуватили в корупції на $90 млн

Нагадаємо, раніше в Міноборони створили підрозділ психологів-поліграфологів. Вони проводитимуть антикорупційні перевірки для співробітників оборонного відомства. Програма діятиме впродовж 2015-2017 років.

175 кандидатів на керівні посади в Міністерстві оборони вже пройшли таку перевірку. У результаті 32% претендентів були відсторонені від участі в конкурсі.