Голова Одеської обласної держадміністрації Михеіл Саакашвілі взяв участь у флешмобі - він разом з одеситами проїхався вулицями міста на велосипеді.

Про це він написав у Facebook.

"Нас не мало, і ми всі в тільниках. Навіть дощ не зіпсував нам настрій. Ми вдарили велопробігом по дорогах Одеси, зустрівши дорогою дуже багато усміхнених одеситів на вулицях", - написав він.

Супровід Саакашвілі і всі, хто брав участь у марафоні, були одягнені в тільники. Новий губернатор Одеської області часто зустрічається з місцевими жителями і підтримує ініціативи з проведення публічних акцій і флеш-мобів.

Матеріал по темі: Саакашвілі зробить зі спаленого Будинку профспілок штаб ВМС

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сьогодні голова Одеської ОДА привітав морських військових на морвокзалі Одеси. Також він заявив, що Одеса стане містом базування ВМС України. Для цього він обладнає місце в колись спаленому Будинку профспілок.

3 липня голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі відвідав одеське кафе "У Ангелова". Його підірвали невідомі в ніч на 2 липня.