Новим головою Закарпатської обласної державної адміністрації став Геннадій Москаль.

Про це заявив перший заступник голови фракції Блоку Петра Порошенка Ігор Кононенко.

"Главою став пан Москаль. Є указ", - сказав Кононенко.

Раніше Закарпатську ОДА очолював Василь Губаль.

З 18 вересня 2014 Геннадій Москаль обіймав посаду голови Луганської обласної державної адміністрації. З 5 березня 2015 він став керівником Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. На цій посаді Москаль заборонив продаж спиртних напоїв на лінії бойового зіткнення, щоб "убезпечити мирних жителів і військовослужбовців від випадків травматизму і загибелі в стані алкогольного сп'яніння".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Москаль запропонував "Правому сектору" повіситися в лісі

Нагадаємо, раніше екс-губернатор Луганської області Геннадій Москаль зажадав відставки депутатів закарпатських областей України, звинувативши їх в боягузтві.

"Всі депутати із західних областей, де є контрабанда, повинні скласти повноваження. Їх обрали люди, ми йшли до Європи, проте "обмочилися" у Мукачеві. Тепер нам не світить безвізовий режим! Дикунів Європа приймає? Ні, вона всіх фільтрує! " - зазначив Москаль.