На захист Андрія Лозового, заступника лідера Радикальної Партії, влаштували протестну акцію під Генеральною прокуратурою України.

Про це повідомляє журналіст Громадського.

Мітингуючі вимагають зняти з Лозового подання на арешт та наполягають на відставці генерального прокурора України – Віктора Шокіна. Під стіни ГПУ також прийшли невдоволені народні депутати Ігор Луценко, Семен Семенченко, Єгор Соболєв, Борис Філатов та інші.

Читайте також: СБУ заблокувала на рахунках сина Януковича понад 100 млн. грн

Нещодавно у Чернігові перед прес-конференцією депутата Олега Ляшка нардепи Ігор Мосійчук та Андрій Лозовий влаштували скандальну бійку з блогером Барабошка і шоуменом Дурнєвим.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У себе на сторінці у Facebook Олег Ляшко також повідомив, що депутата фракції Радикальної партії Андрія Лозового підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень по трьох епізодах, вчинених з грудня 2014 по липень 2015 року.