Півдня просиділо на скелі мале сіамське кошеня, яке привіз на фолк-рок фестиваль "Млиноманія" в село Печора на Вінниччині один з туристів. Відвідувачі заходу кажуть, що влаштували справжню рятувальну операцію, аби дістати тваринку.

"З самого ранку кошеня залізло на скелю. І коли хтось намагався його звідти дістати, мале видряпувалося ще вище. Воно там голосно м'явкало та кликало на допомогу. А місце було дуже небезпечне, тому думали навіть викликати рятувальників. Адже, самотужки кіт би точно звідти не вибрався", - розповів Знай.ua один з учасників фестивалю Олексій.

За декілька годин накричавшись, кошеня вляглося спати. А коли прокинулось, знову почало голосити. Кіт ще одного з учасників поліз теж не скелю, аби допомогти родичу.

"Але його вчасно забрали. Інакше довелося б тоді двох котів знімати зі скелі. Вже під вечір троє чоловіків наважилися залізти, та страхуючи один одного витягли малого з пастки", - ділиться враженнями киянка Лілія.

Вона додає, що коли взяла на руки пухнастого, він одночасно тарахкотів та мяукав.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: На "Млиноманію" покликали американця зіграти кантрі

Фестиваль "Млиноманія" - щорічний захід, який влаштовують місцеві активісти. Самотужки лагодять дерев'яну сцену, кличуть музикантів та поетів, організовують волонтерів.

У селі Печера Тульчинського району збираються музиканти, поети, народні майстри та активні екологи із усієї України.

Цього року тут виступав американець Рендалл Грегорі (Техас, США), який виконував композиції в стилі кантрі та рок-н-роллу, білоруський бард Фёдор Міхайлов із Мінська.

Хороші друзі фестивалю гурт "Очеретяний кіт" потішили глядачів піснями, написаними у стилі, який самі виконавці називають "маза-хата-фолк-рок".