Громадська приймальня колишнього президента України Віктора Януковича відкрилася в Донецьку. Громадянам обіцяють допомогу "досвідчених фахівців і юристів". Останні обіцяють посприяти в "отриманні продуктових наборів" і "оформленні виїзду в РФ".

Про це йдеться на сторінці "Російська Одеса. РЕФ" в соцмережі ВКонтакте.

Про відкриття приймальні жителів окупованого міста поінформували в маленьких листівках. У них представлена адреса приймальні та контактні номери телефонів.

Читайте також: Київським штабом БПП керуватиме колишній "регіонал"

Нагадаємо, Віктор Янукович з 12 січня 2015 року - фігурант розшуку Інтерпол. У листопаді 2013 він не підписав Угоду про асоціацію між Україною та Євросоюзом, що викликало масові протести в країні. Після розстрілу протестувальників у лютому 2014 невідомими снайперами Янукович втік з країни.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

21 жовтня 2014 Президент України Петро Порошенко підписав закон, який дає можливість провести суд над Віктором Януковичем.