Військовослужбовці, які проходять лікування в одному з військових госпіталів, приклонилися мощам Cвятого Пантелеймона Цілителя.

Про це повідомляє прес-центр АТО сьогодні, 28 травня.

"Офіцери групи цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України, які працюють на Артемівському напрямку, разом з громадською організацією "Коло турботи" доставили чергову партію гуманітарної допомоги до військового госпіталю, який знаходиться на базі однієї з міських лікарень", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У в'язниці та під слідством перебувають 70 бійців АТО

Зокрема, військовослужбовці привезли будівельні матеріали, речі, постільну білизну.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Разом із офіцерами до пацієнтів військового госпіталю прибув отець Дмитрій. Він привіз у шпиталь частину мощів святого Пантелеймона Цілителя.

Усі бажаючі, як військові, так і місцеві мешканці, змогли приклонитися та попросити у Cвятого скорішого одужання.

Мощі Cвятого постійно перебувають у монастирі святого Пантелеймона на Горі Афон.

"Прихилитися до них прихожани можуть лише на суботніх та недільних службах. Тож для військових ми зробили виняток, - сказав отець Дмитрій.

Як зазначив начальник групи цивільно-військового співробітництва, громадська організація "Коло турботи" допомагають військовим не лише матеріально, але й духовно.