Державне підприємство "Укроборонпром" за останній рік випустило 3936 одиниць нової та модернізованої зброї та військової техніки.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"Тепер наш пріоритет - перехід на виробництво високоточної зброї та запуск в серію останніх перспективних розробок", - говорить генеральний директор "Укроборонпрому" Роман Романов.

Факти про успіхи підприємства виклали в підсумковому звіті Концерну за рік роботи нової команди менеджерів, яка зуміла відродити оборонну галузь країни.

У документі сказано, що із загального числа переданої армії техніки, зокрема, 105 одиниць становила бронетехніка, 2686 одиниць - ракети і боєприпаси, 605 одиниць - ракетно-артилерійське озброєння, 459 одиниць - апаратура зв'язку, РЕБ - радіоелектронної боротьби та навігації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Прес-служба зазначає, що таких успіхів досягли завдяки успішному призначенню нового глави підприємства, яким став Роман Романов - випускник Міжнародного інституту менеджменту. Чоловік зібрав команду висококваліфікованих фахівців з успішним досвідом на керівних посадах в кризових умовах не тільки в Україні, а й за кордоном. Це дозволило виконати державне замовлення на 100 відсотків.

Матеріал по темі: "Укроборонпром" звинуватив бійців АТО в частих поломках техніки"

Нагадаємо, що "Укроборонпром" 1 червня звільнив директора Харківського танкового заводу імені Малишева з метою поліпшення роботи підприємства. 13 червня звільнили голову Львівського бронетанкового заводу для прискорення робіт для АТО.