Про це заявив спікер ДУК "Правий сектор" Андрій Шараскін

"З самого ранку пройшла колона важкої техніки – БТР,"кугуари" і вантажівки, повними людей в камуфляжах і балаклавах. Їх спробували заблокувати в районі Стрия. Вони відразу розсипалися і зайняли бойовий стрій. Було прийнято рішення не вступати в бій і виконати наказ лідера (Яроша), щоб не допустити провокацій і кровопролиття. Після чого гвардійці вирушили далі. Ця велика колона, навіть з бензовозами і водовозами, вже в районі Мукачевого ", – сказав він.

Читайте також: В Мукачево прибули представники ОБСЄ

Нагадаємо, що зараз з представниками "Правого сектора", що не склали зброю після вчорашнього бою, ведуться переговори. На місці подій працює група ОБСЄ, прибув сам Дмитро Ярош, представники СБУ та МВД, а генпрокурор Віктор Шокін заявив про створення міжвідомчої слідчої групи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще