На столичних вулицях найпопулярніші музиканти України проведуть стихійні концерти просто неба.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав координатор проекту CityArt Гео Лерос.

"В рамках проекту CityArt ми будемо влаштовувати безкоштовні концерти просто неба, перекриваючи якусь маленьку вулицю. Це будуть найкрутіші українські музиканти, в перспективі будемо запрошувати музикантів з усього світу", - повідомив Гео Лерос.

За його словами, виступи будуть анонсувати в соцмережі.

"Вулицю, на якій буде проходити концерт, вказуватимемо на сторінці CityArt за вісім годин і 13 хвилин до його початку", - розповів він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На минулих вихідних у Києві відбувся дводенний фестиваль Atlas Weekend, на якому виступили практично всі найпопулярніші музиканти країни.

Матеріал по темі: Atlas Weekend: недоліки і світлі сторони фестивалю (фото)

Нагадаємо, що в рамках проекту City Art в Києві також були встановлені дизайнерські лавочки в парку Шевченка, розроблені командою креативної молоді. В рамках проекту ще передбачено створення графіті-картин на фасадах будівель столиці.