Україна та Італія обміняються досвідом у сфері боротьби з корупцією, а також проведуть спільні тренування правоохоронців.

Про це сьогодні, 19 листопада, домовилися президент України Петро Порошенко з президентом Італії Серджіо Маттареллою, повідомили у прес-службі глави української держави.

"Сторони домовились про обмін досвідом у сферах боротьби з корупцією з урахуванням проведеної в Італії у 2014 році реформи національного антикорупційного органу, у створенні ефективної судової системи, а також конституційних перетворень, що тривають наразі в Україні та Італії", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Київ розпочав переатестацію екс-міліціонерів (фото)

Також співрозмовники обговорили питання проведення спільних тренувань української Національної гвардії та італійських карабінерів.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Крім цього, Петро Порошенко та Серджіо Маттарелла висловились за інтенсифікацію контактів між Україною та Італією у сфері культури, освіти та науки, включаючи студентські обміни.