Сьогодні терористи найбільше атакували Луганський напрямок.

Як повідомляє прес-центр АТО, близько сьомої ранку мобільна група у складі волонтерів, працівників Державної фіскальної служби України, Служби безпеки України та військовослужбовців-десантників потрапила у засідку неподалік Лобачевого, що між Слов'яносербськом і Щастям.

Мобільна група потрапила на міни. Також снайпер терористів працював по їх позиціях.

Один волонтер та співробітник Державної фіскальної служби загинули, а четверо бійців отримали поранення. Терористи відступили за Сіверський Донець.

О 10.35 терористи атакували опорний блок-пост бійців АТО у Кримському, а майже о другій дня атакували Щастя. Для цих атак застосовували стрілецьку зброю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А о 12.05 по українському опорному пункту в Новотошківському бив ворожий 120-міліметровий міномет.

Читайте також: Під Щастям розстріляли бійців і волонтерів - Тука

Поблизу Донецька, близько першої дня, бандформування зі стрілецької зброї і гранатометів обстрілювали позиції сил АТО, що на південь від Авдіївки.

Військові підкреслили, що бійці АТО не відповідають на провокації сепаратистів.

Нагадаємо, що за минулу добу на сході країни поранення отримав один військовий.