Майже 80% медичних закладів столиці порушували бюджетно-фінансову дисципліну впродовж першого півріччя цього року.

Про це на брифінгу у Києві повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Радуцький, передає прес-служба КМДА.

За словами Радуцького, за перше півріччя 2015 року Управління внутрішнього фінансового аудиту та експертизи якості Департаменту охорони здоров'я КМДА перевірило 24 медзаклади столиці.

"Із загальної кількості, порушення фінансово-бюджетної дисципліни виявили у 19 закладах. Тобто, у майже 80% перевірених", - розповів Радуцький.

Читайте також: Київські лікарні обладнають безкоштовним Wi-Fi

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Чиновник зазначив, що загалом встановлено порушень на суму більше 11 мільйонів гривень.

"Причому йдеться не про порушення з боку рядових медиків, а з боку головних лікарів, завідуючих та працівників медичних департаментів. За результатами перевірки, відсторонено п'ять працівників від виконання своїх обов'язків, одного звільнено", - повідомив Радуцький.

За його словами, звільнено головного лікаря Київської міської клінічної лікарні Ж.І.Васильєву.