Чоловіка жорстоко побили міліціонери. Це сталося минулими вихідними в Подільському районі столиці під час затримання. Про це у соцмережах написала адвокат постраждалого і показала фото постраждалого.

"Це затриманий. Наслідки біти, електрошокера, ну і звичайно, ногами прикладалися. Тепер він власної тіні боїться", - написала адвокат.

Захисник додає, що чоловіка затримали за підозрою в крадіжці. Вчора прокуратура просила його арештувати, але суддя обрав домашній арешт.

Читайте також: Міліціонер побив активіста на харківському вокзалі (відео)

В столичній прокуратурі "Знай" сказали, що інформацію про побиття чоловіка перевіряють.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чоловік показав, що його побили на вихідних під час затримання. Матеріали по цій справі були в районній прокуратурі, зараз передані в міську. Зараз перевіряємо, що саме сталося під час затримання, хто його затримував, хто зі свідків може дати покази. Також йому мають призначити експертизу. Тому попередній коментар щодо цього інциденту зможемо дати тільки наприкінці тижня", - сказала нам спікер столичної прокуратури Надія Максимець.