У Києві на вулиці Якуба Коласа місцеві жителі прокололи колеса грубому водієві автомобіля Mercedes. Він заїхав на газон біля будинку і припаркувався там. Люди викликали на місце події поліцію.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua, посилаючись на одного з очевидців.

Все почалося, за його словами, із зухвалою парковки водія. Mercedes з державним номером АА0227КХ не тільки припаркувався на газоні і під'їхав, практично, впритул до стіни будинку. Водій залишив машину по сусідству з дитячим майданчиком.

Мами з дітьми зробили йому зауваження, однак він відповів досить грубо і пішов. Обурені місцеві жителі прокололи колесо позашляховика. Після цього ще і викликали поліцейських на місце події.

Читайте також: Дніпропетровський мажор жорстоко побив заступника директора СТО (відео)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підсумку водієві доведеться заплатити штраф за парковку на газоні і витратити гроші на ремонт колеса.

Нагадаємо, у Дніпропетровську заступник директора однієї з СТО, який зробив зауваження клієнту, що той неправильно припаркувався і заважає іншим клієнтам, отримав у відповідь жорстокі побої.