Розвідка партизанського загону "Тіні" повідомляє про провокації з боку терористів поблизу окупованого Донецька. Вони заплановані вже на найближчу ніч.

Про це розповів командир партизанів Олександр Гладкий на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні в'їхала в Донецьк гопкомпанія - журналісти "Лайф-ньюз", "Росія-1" і "Росія-24", - написав він.

Командир загону сказав, що ці групи, відповідно до завдання, у ніч на чотирнадцяте жовтня зніматимуть сюжети про "обратку" з боку Збройних сил України на провокації бойовиків.

Читайте також: На Донбасі зафіксували дві збройні провокації з боку бойовиків

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Журналісти, за інформацією Гладкого, планують у складі диверсійно-розвідувальної групи "Гром" вийти на вогневий контакт. Зокрема на напрямках таких населених пунктів, як Мар'їнка, Піски, Світлодарське і Новотроїцьке.

Нагадаємо, координатор групи "Інформаційний спротив" та народний депутат Дмитро Тимчук, вже розповідав про прибуття групи російських журналістів на Донбас. Вони, за його словами, займатимуться організацією "обстрілів з боку ЗСУ".