Сьогодні, 20 жовтня, в останній шлях проводили головлікаря Одеської дитячої поліклініки №6 Олега Півака, який загинув під час аварії катера "Іволга" в Затоці.

Як повідомила програма "Спецкор" на телеканалі "2+2", попрощатися з ним прийшли більше ста чоловік - рідні, близькі та пацієнти. Про Півака відгукуються як про виняткову, прекрасну і добру людину.

"Він був лікарем від Бога. Він виліковував таких хворих дітей, від яких в інших лікарів руки опускалися. Його смерть - непоправна втрата", - розповіла знайома загиблого Тетяна.

Читайте також: На піднятому катері "Іволга" знайшли ще два тіла

Панихіда відбулася в Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Поховали Олега Півака на Таїровському кладовищі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, 17 жовтня в акваторії Чорного моря поблизу селища Затока перекинувся катер "Іволга". У результаті аварії загинули 12 осіб, пізніше були знайдені тіла ще двох. Врятовано 22 пасажира, їх стан - стабільний. Причина трагедії - перевантаження і помилки капітана в управлінні судном.