Російський найманець на прізвисько "Москва" (Сергій Жук), який воює в зоні АТО на стороні бойовиків, в інтерв'ю німецькій газеті Welt заявив, що Росія не забуває про своїх підопічних, продовжуючи забезпечувати їх зброєю і технікою, незважаючи на перемир'я.

На переконання бійця так званих "Об'єднаних збройних сил Новоросії", 33-річного москвича, "Росія завжди піклуватиметься про те, щоб дотримувався баланс сил".

Найманець з Росії похвалився, що торік особисто займався контрабандною доставкою з Ростовської області розвідувальних безпілотників.

Читайте також: Бойовики від безгрошів'я розпродують запчастини військової техніки – Міноборони

"Бойовики ж використовують паузу з тим, щоб краще організувати свої сили, комплектування яких уже поставлено на впорядковану, добре організовану і навіть бюрократичну основу через систему "військкоматів", – розповів бойовик.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Він також згадав, як потрапив на Донбас, і зауважив, що зробити це було нескладно, оскільки "в Росії є організації, які займаються набором бійців".