Ще один мешканець Луганської області покинув ряди бойовиків та повернувся на підконтрольну Україні територію. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці встановили, що до травня 2014 року луганчанин працював на шахті. Після створення так званого "ополчення" ремонтував автомобільну техніку бойовиків. Пізніше служив на блокпості та був залучений до проведення навчальних стрільб.

У жовтні цього року терорист дізнався про програму "На тебе чекають вдома" від свого рідного брата – військовослужбовця Збройних сил України. Бажаючи повернутися до мирного життя, чоловік зв'язався із співробітниками СБУ.

Читайте також: Бойовик-втікач здався українським спецслужбам (відео)

Колишній бойовик закликав мешканців тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей здати зброю та повертатися додому.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Нагадаємо, на підконтрольну Україні територію масово повертаються бойовики-сепаратисти. Днями ще один колишній учасник незаконних збройних формувань "ЛНР" приїхав до своєї родини на мирну Луганщину.