У мережі порівняли українські та російські села. Паралелі проводили між населеними пунктами, розташованими на відрізку між Москвою і Санкт-Петербургом з українським Закарпаттям.

Відео опублікував український блогер в Youtube. Після порівняння він назвав російські селища "жалюгідними".

"Спеціально для вас показую як виглядають села здорової людини. Фотки, зроблені з вікна електрички, десь між Мукачево і Ужгородом. Повторю ще раз - між скромними Мукачево і Ужгородом, а не на трасі, що з'єднує пафосні столиці імперії, Москву і Санкт- Петербург ", - підсумував блогер.

Автор відеоролика наголосив, що зрівнятися з російськими селами можуть циганські будинки на Закарпатті. У них, за його словами, панує такий же бруд і розруха.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Великобританії виставили на продаж село. Його власником можна стати лише за 20 мільйонів фунтів стерлінгів.