Соціальна мережа для власників дронів Dronestagram і журнал про подорожі National Geographic провели конкурс на краще фото, зроблене безпілотником.

Любителі панорамної зйомки вигадують все нові й нові можливості вразити уяву і поглянути на добре відомі речі по-іншому. На зміну фотографіям, зробленим з вертольотів і з супутників, прийшли знімки безпілотників або, іншими словами, дронів, передає expert.ru.

Власники новомодної техніки змогли досягти вражаючих результатів на заздрість всім фотографам-прихильникам панорамної фотографії.

Так, одним з найчаруючих зроблених безпілотником знімків в 2015 році, на думку журі Міжнародного конкурсу від Dronestagram, стало фото собору в бразильському місті Маринга, штат Парана. Знімок "Над туманом" зробив дрон бразильського фотографа Рікардо Матьелло. Він переміг 5 тисяч інших дронографій.

Читайте також: Кругосвітня подорож 80-річної бабусі з Казахстану вразила інтернет (фото)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Новий напрямок фотографії - дронографія - дозволяє поглянути на світ з абсолютно нового ракурсу. Тільки знімок, зроблений дроном, дозволяє побачити собор з іншого боку і повною мірою насолодитися приголомшливим краєвидом", - прокоментував фото переможця конкурсу Ерік Дюпін, представник Dronestagram.

При цьому не менш фантастичними виглядають й інші дронографіі, які перемогли в номінаціях "Природа", "Дрони", "Місця", "Приз глядацьких симпатій" та ін.

Складно повірити, що всі ці кадри зроблені "руками" штучного розуму.