Усі люди унікальні, але деякі деякі дуже виділяються серед інших. "Знай" склав добірку найбільш незвичайних людей планети, вади яких зробили їх відомими.

Сара Кармен

24-річна британка Сара Кармен відчуває постійне сексуальне збудження, через це у неї приливає кров до статевих органів і дівчина може відчути до 200 оргазмів на день.

Лікарі констатували синдром і зазначили, що таких людей у світі обмаль.

Сара вважає, що причиною незвичайного відхилення є протизаплідні засоби, які вона вживала раніше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я помітила, що через кілька після того, як почала пити таблетки, я стала частіше збуджуватися. Все почалося в ліжку. Мій хлопець дивувався. Потім це продовжилося серед дня. Я згадувала про секс, збуджувалася і відчвала оргазми. Через шість місяців у мене було по 150 оргазмів на день, іноді їх число доходило до 200. Іноді я стільки займаюся сексом в спробі заспокоїтися, що мені це надокучає. Чоловікам, з якими я сплю, не доводиться багато старатися. Мені хочеться, щоб моє життя було нормальним ", - говорить Сара.

Через захворювання дівчину кинув хлопець.

Супатра Сазуфан

15-річна Сулатра Сазуфан з Бангкока страждає гіпертрихозом: у неї росте густе волосся на тілі та обличчі. Лікування від такої хвороби немає.

Медики намагалися лазером зупинити ріст волосин, але це не допомогло. Батьки незвичайної дитини сподіваються, що з часом волосся відпаде. Своїм виглядом Супатра Сазуфан задоволена і живе повноцінним життям, добре вчиться. Дівчинка мріє стати лікарем, але не через бажання знайти ліки від своєї хвороби. Їй подобатися допомагати людям. Волосся не тілі та обличчі доводитися підстригати, щоб вони не заважало.

За останні 400 років у світі зафіксовано 50 випадків гіпертрихоза, це одна хвора людина на 10 мільярдів.

Сестри Ебігейл і Бріттані Хенсел

Сестри Ебігейл і Бріттані Хенсел сиамські близнюки. Серце і шлунок у кожної свої, але кровопостачання між ними спільне. Два спинних мозку закінчуються в одному тазу, і всі органи нижче талії у них спільні. Такі близнюки зустрічаються дуже рідко. У наукових архівах зафіксовані чотири випадки близнюків-діцефалів які вижили.

Сестри живуть в штаті Міннесота в містечку Нью- Джермані з матір'ю-медсестрою, батьком-теслею і молодшими братом і сестрою. Дівчата читають думки одна одної. Коли Брітт кашляє, Еббі прикриває її рот рукою. Кожна з сестер контролює руку або ногу на своєму боці, і кожна відчуває дотик тільки до своєї половини тіла.

Вони навчилися не тільки ходити, бігати, кататися на велосипеді, водити машину, але і грати на фортепіано, причому Еббі грає правою рукою, а її сестра лівою.

Читайте також: ТОП-5 дітей з незвичайними іменами

Деде Косвара

Деде Косвара з Індонезії страждає дивною і страшною хворобою - величезними наростами по всьому тілу, викликані вони папилломою і рідкісним захворюванням імунної системи.

У 15 років Деде подряпав коліно. Поступово почали з'являтися дивні утворення на шкірі. Через 10 років тіло вкрилося наростами, схожими на кору дерева. В 25 років Деде більше не міг рибалити. А це був його хліб. Від нього пішла дружина. Він став виступати в цирку, в шоу виродків, виставляючи напоказ спотворене хворобою тіло.

Невідома хвороба Деде стала популярною в 2007 році. В Індонезію приїхав американський доктор Гаспарі з університету Меріленд. Доктор з'ясував, що бородавки спровокував поширений у світі вірус папіломи. Вірусна інфекція нічим не проявляється у людей з хорошою імунною системою, але при зниженні імунітету здатна викликати доброякісні і рідше злоякісні утворення. У Деде рідкісний дефект імунної системи. У результаті на тілі стали з'являтися масивні дерев'янисті нарости, відомі як "шкірні роги". У 2008 році Деде зробили кілька операцій. З тіла видалили більше 6 кг. наростів. Але через якийсь час вони поновилися. Лікарі радять чистити шкіру від наростів двічі на рік.

Келім з Індії

8-річний хлопчик Келім має руки, удвічі більші норми. Через це він не може робити більшість доступних людині справ, зокрема, не може зав'язувати шнурки або тримати ложку.

Вага рук хлопчика 12 кг. Все своє життя із Келіма знущалися однолітки, які бояться його рук.

"Вони хотіли мене побити, і деякі били. Мені важко одягатися самостійно, я не можу застебнути гудзики на сорочці і підтягти штани. Але я боюся операції, боюся наркозу ", - якось сказав хлопчик журналістам.

Під час огляду в лікарні, у хлопця виявили доброякісну пухлину мозку, яка могла дати таку патологію. Швидше за все, вона з'явилася при внутрішньоутробному розвитку. Видалити її можна. Але сім'я хлопчика бідна і не в змозі оплатити лікування.

Мелані Гайдос

З народження 25-річна американка Мелані Гайдос страждає від рідкісного генетичного захворювання - ектодермальної дисплазії, яке спотворило її обличчя, зуби, нігті, шкіру і навіть кістки.

У дитинстві Мелані дражнили однолітки, до 16 років вона думала про самогубство. Але потім переїхала в Нью-Йорк. Незвичайну зовнішність Гайдос помітили фотографи - і закидали Мелані пропозиціями попрацювати. Стандартні красуні всім набридли. Мелані запросили в модельний бізнес. Зараз дівчина працює моделлю і актрисою, а колу її знайомств може позаздрити будь яка топ-модель. Її друг режисер Джим Джармуш вважає, що причина цьому - скромність і порядність дівчини.

Читайте також: ТОП-5 найщедріших мільярдерів світу (фото)

Джунрі Балуін

18-річний філіппінець Джунрі Балуін визнаний найменшою людиною на Землі. Зріст Джунрі 60 см. У батьків, і у трьох братів з сестрами немає відхилень. Хлопець потрапив в книгу рекордів Гіннесса. До цього найменшим ввжався непалець Тапа Магару. Його зріст 66 см.

Джунрі перестав рости коли йому виповнився рік. Він залежить від оточуючих: не може довго стояти на ногах - вони починають боліти. Сім'я Джунрі з невеликим достатком, живуть в рибальському селищі. Батько хлопчика коваль.

У дитинстві хлопчик хворів. Ходити почав в 5 років. Лікарі вважають, що причиною таких порушень могла стати вроджена вада розвитку.

Вім Хоф - крижана людина

Голландець Вім Хоф унікальний тим, що не відчуває холоду. Найвідоміший і ризикований його вчинок - сходження в шортах і босоніж на гору Монблан.

З тих пір Вім ставить рекорд за рекордом - 72 години він сидів у бочці на кризі, потім піднявся в одних шортах на гору Кіліманжаро. Всього в його арсеналі 20 офіційно зафіксованих та внесених до Книги рекордів Гіннеса досягнень.

Як зазначають лікарі, звичайна людина могла б втратити свідомість вже через 10-15 хвилин в легкому одязі на холоді, але Вім навіть не відчуває дискомфорту. Він не вважає свої здібності надприродними. Каже, що контролювати свій організм допомогло вчення Туммо, що включає елементи йоги і медитації. Свої техніки та оздоровчі методики він описує в книгах. Але вчені вважають це вродженим даром.

"Мені це потрібно для того щоб бути здоровим і не старіти", - прокоментував свої здібності Хоф.

Кальвіно Інва

17-річний житель Ноксвілла, що в штаті Теннесі страждає невідомим захворюванням: він плаче кривавими сльозами.

Напади кровотечі трапляються раптово, іноді супроводжуються ще й кровотечами з носа і тривають години. Медики стверджують, що від цієї недуги страждає кілька людей на землі. Причина явища залишається загадкою.

"Кровотеча трапляється несподівано. Помічаю, як люди на мене дивно дивляться. Але буває, що я відчуваю страшний біль в голові, ніби хтось б'є мене молотком. Я погано сплю", - розповідає хлопець.

У лікарів є версія, що сльози можуть з'являтися через приховану інфекцію. Доктор Джон Флемінг з Інституту Ока в Мемфісі вважає, що причина може інфекція слізних проток. Такі кровотечі, вважає доктор, можуть бути роками, а потім несподівано припинитися.

Ернандес Гаррідо

Ернандес Гаррідо з Баракоа на Кубі, має по шість пальців на кожній руці і стільки ж на ногах. Ернандес називає їх благословенням. Вони дають йому можливість заробляти на життя, піднімаючись на пальми, щоб збирати кокоси. Також прибуток приносить і позування для фотографій – туристів у цьому східному місті багато. Захворювання відоме як полідактилія, але рідко проявляється в такій формі. У Ернандеса успішне особисте життя - він має 10-річного сина від однієї жінки, його нинішня подруга чекає вже другу дитину.

"Я зрозумів ще в молодому віці, що мати 24 пальця вигідно. Завдяки цьому мене знають у всьому світі. У мене багато друзів", - каже Ернандес.