Служба безпеки України продовжує реалізацію програми повернення на підконтрольну територію України громадян, які добровільно відмовилися від подальшої участі у бойових діях на боці "ДНР" та "ЛНР".

Так, за даними прес-служби відомства 8 вересня до своїх рідних на підконтрольну українській владі територію повернулося двоє представників незаконних збройних формувань. У 2014 році вони приєдналися до підрозділів "ДНР" у містах Авдіївка і Слов'янськ. Після звільнення силами антитерористичної операції цих міст, ховалися на тимчасово окупованих територіях.

Читайте також: Жителям Донецька обіцяють продукти в обмін на кров для терористів (фото)

Громадяни добровільно звернулися в органи міліції із заявою про участь у незаконних збройних формуваннях, зізналися у протиправних діях і погодилися надавати будь-яку допомогу слідству, що у подальшому може стати приводом для звільнення їх від кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що СБУ ввела програму амністії для сепаратистів, які розкаялися і хочуть скласти зброю. Вже відомо про не менш ніж 60 фактів переходу бойовиків на бік України з початку року.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще