На даний момент немає необхідності проводити сьому хвилю мобілізації. Проте за певних умов рішення про її проведення можуть прийняти дуже оперативно.

Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак під час 12-го форумі YES, що проходить у Києві, передає "Новое время".

"На сьогоднішній день такої необхідності у черговій хвилі мобілізації немає, але ми готові в будь-який час приступити до мобілізації у випадку загрози для безпеки держави", - зазначив міністр оборони.

Полторак наголосив, що наразі на окупованій території Донбасі перебуває близько дев'яти тисяч російських військовослужбовців. Біля українсько-російського кордону, за його словами, зосереджено близько 50-55 тисяч військових із Росії.

Читайте також: Нацгвардія і військові шостої мобілізації провели тренування (фото)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше президент Петро Порошенко заявив, що за даними української та західної розвідки жоден російський солдат і жодна одиниця техніки РФ не покинула Донбас.

Нагадаємо, речник Генерального штабу Владислав Селезньов повідомив, що цього року заплановано проведення лише трьох хвиль мобілізації - четвертої, п'ятої та шостої. Під сьому хвилю мобілізацію, за його словами, підпадуть військовозобов'язані, які вже воювали в зоні АТО, і були мобілізовані під час першої, другої та третьої хвиль.