Представники одеського "Автомайдану" разом з активістами з інших регіонів України, а також "Самообороною" Одеси вирішили влаштувати екскурсію в "замок Гаррі Поттера". Особняк вважається літньою резиденцією колишнього регіонала Сергія Ківалова. Однак активістів не пустили.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Офіційно це - будівля Міжнародного гуманітарного університету. Однак так просто потрапити в замок вони не змогли", - йдеться в повідомленні.

Головні ворота заблокувала вантажівка, за якою вишикувалися співробітники приватної охоронної фірми в касках і зі щитами. Активісти, не бажаючи провокувати, вирішили обійти з тильного боку, але й там зустріли опір.

Читайте також: Ківалов готує маніпуляції під час виборів у Затоці – Саакашвілі

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Співробітники охоронної фірми на чолі з депутатом міськради Миколою Крикливим заявили, що сама будівля замку є приватною власністю і "екскурсії" не буде.

Після недовгих суперечок активісти прогулялися по території замку і поїхали.

Нагадаємо, 30 серпня активісти "Автомайдану" зайняли в Одесі резиденцію Ківалова, яку в народі прозвали "замок Гаррі Поттера". Офіційно комплекс Ківалова - це один з корпусів Міжнародного гуманітарного університету.