В Україні з 12 жовтня стартує кампанія з вакцинації проти поліомієліту. Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді заявив міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, передає РБК-Україна.

"З наступного тижня ми вже будемо починати кампанію з вакцинації (проти поліомієліту - ред.)", - підкреслив Квіташвілі.

За його словами, вакцина, якою будуть робити щеплення проти поліомієліту, була доставлена ​​в Україну два тижні тому. 2 млн. 200 тис. доз вже розвезено по регіонах.

Читайте також: МОЗ навмисно роздуло псевдосенсацію про поліомієліт на Закарпатті – Москаль

Варто відзначити, що партія обсягом 1 млн. 200 тис. доз, що завезена ще в травні, досі проходить перевірку, через що не зможе бути використана при вакцинації.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, Державна санітарно-епідеміологічна служба в Києві заявляє про випадки менінгіту в столиці. За вісім місяців у Києві число випадків захворювань вірусним менінгітом виросло на 33%, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.