На території України знаходяться очевидці російської установки "БУК", яку встановили поряд з містом Сніжне, звідки збили малайзійський "Боїнг".

Про це в ефірі програми "Шустер Live" заявив нардеп, радник глави МВС Антон Геращенко.

За його словами, в той день, коли збили літак, двоє жителів міста Сніжне Донецької області з різних точок міста сфотографували російську установку "Бук". На одному фото - сама зброя, на другому - інверсійний слід від запущеної ракети.

"Зробили історичні знімки українські патріоти, вони зараз в безпеці", - підкреслив Геращенко.

Читайте також: Винен не той, хто збив - в РФ знайшли "крайнього" в катастрофі малайзійського Боїнга

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Після того, як їх евакуювали зі Сніжного, свідки передали на розгляд слідства оригінали знімків і фототехніки. У свою чергу голландські слідчі підтвердили справжність фотографій.

Нагадаємо, раніше екс-керівник української групи в команді слідчих у справі збитого "Боїнга" Василь Вовк заявляв, що в тілах загиблих пасажирів малайзійського авіалайнера виявили осколки ракети "Бука".