У полоні терористів на Донбасі свого часу опинилися 27 українських журналістів. Про це повідомив радник голови СБУ Юрій Тандіт, пише УНН.

"З полону бойовиків вийшли 27 журналістів. З цієї кількості, 12 журналістів були звільнені як заручники. Серед них журналіст Єгор Воробйов", - повідомив Тандіт.

Він зазначив, що наразі на території "ЛНР" бойовики утримують у полоні луганську журналістку Марію Варфоломєєву.

Нагадаємо, за даними виконавчого директора інституту масової інформації та представника "Репортерів без кордонів в Україні" Оксани Романюк, станом на 5 червня 2015 року, в полоні бойовиків побували 83 журналісти.

Читайте також: У підвалі СБУ окупованого Донецька перебувають 28 бійців АТО

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За її словами, протягом 2014 року в полоні бойовиків побували 79 журналістів, з них 35 перебували в полоні більше двох діб. У 2015-му році у полоні побували 4 журналісти на різний період часу.

Відзначимо, на сьогоднішній день з полону бойовиків звільнено 2 тисячі 915 чоловік. У полоні на цей час перебуває ще 153 людини.