У Києві лякають лжеагітаторами, які "пригощають" наркотиками, щоб грабувати довірливих людей.

У столичному Облонському районі з'явилися орієнтування, на якому зображений фоторобот ошуканки. В оголошенні, яке висить біля ЖЕКа на вул. Мате Залке, йде мова про те, що лжеагітатори від різних кандидатів у депутати обходять квартири й пропонують безкоштовні ліки. Але в упаковці знаходяться наркотичні речовини, через які людина втрачає волю до дій та не може критично мислити. Тоді-то шахраї й змушують переписати квартиру на ошуканців.

Орієнтування підписане безіменною громадською організацією.

Читайте також: У Києві затримали метамфетамінового наркоділка (фото, відео)

Проте "Знай" вдалося з'ясувати, що саме оголошення - обман.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Ми перевіряли, подібних інцидентів з шахраями, які б роздавали наркотики під виглядом ліків, не було, – говорить нам прес-офіцер Оболонського райуправління міліції Оксана Щербак. – Швидше за все, хтось так вирішив застерегти людей від будь-яких шахраїв на період передвиборної гонки".