Сьогодні ввечері Спілка ветеранів АТО зробила заяву. Той, хто знайде винних у вбивстві їх бойового товариша Артема Приходька, отримає від Спілки 200 тис гривень.

Відео цього ультиматуму з'явилося на їх офіційній сторінці в Facebook. Крім того, вони обіцяють гарантувати конфіденційність тому, хто знайде Артура Бірюка та Євгена Корнейко.

У відеозверненні боєць АТО каже, що у вересні цього року, двоє молодих людей вбили його друга, і Спілка ветеранів АТО оголошує нагороду за голови вбивць. Так само, він порадив Бірюку і Корнейко здаватися в міліцію.

Читайте також: Вбивці воїна АТО "працювали" на Майдані тітушками

"27 вересня цього року два" ублюдка "вбили нашого друга, і ми оголошуємо нагороди за їхні голови - 200 000 гривень. А вам, товариші (звертається до убійцам- ред.), потрібно бігти і здаватися в міліцію. Тому що, не дай бог, якщо ми вас знайдемо. Слава Україні!" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, інцидент відбувся у ніч на 27 вересня у розважальному закладі на Борщагівці. Тоді українські демобілізовані бійці втрутились у бійку з чоловіками, які, як пізніше з'ясувалось, були "тітушками". В наших бійців стріляли з пістолета, а потім 31-річного Артема Приходька збили машиною. Він помер у лікарні через чисельні травми.

Наразі справу ведуть правоохоронці Святошинського відділу міліції. Один зі злочинців Козаченко Вадим здався у міліцію сам - його тримають під вартою. Двох інших - Бірюка Артура та Корнейко Євгена наразі розшукують. Слідчий процес, за інформацією Спілки ветеранів АТО, навмисно гальмує вище керівництво правоохоронців.