В Луганській області відбудеться "матч миру" . В ньому зіграють легендарні гравці київського "Динамо", а їх суперниками буде команда військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту

Гра запланована на 2 серпня на 13 годину. Матч пройде на стадіоні "Колос" у місті Старобільськ.

Легендарні гравці київського "Динамо" зіграють у "матчі миру" проти команди військовослужбовців, частини яких дислокуються на території Старобільського району.

Матч присвячений 85-й річниці утворення українських повітряно-десантних військ. За столичну команду зіграють Анатолій Дем'яненко, Олег Саленко, Віктор Хлус, Володимир Лозинський, Василь Рац, Юрій Дмитрулін, Іван Яремчук, Артем Яшкін, Едуард Цихмейструк.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Всі бажаючі зможуть потрапити на стадіон безкоштовно і насолодитися цікавою грою.

Читайте також: Український футболіст відмовився від російського громадянства

Нагадаємо, військовослужбовці США, які беруть участь у спільних навчаннях на Львівщині, зіграли товариський матч в американський футбол із місцевою командою "Леви". Ініціаторами гри виступили американські військові.

Десантники із США серйозно готувалися до гри, підбадьорюючи один одного кричалками. Напередодні вони грали у європейський футбол із збірною Нацгвардії і зазнали поразки, тому прагнули реваншу.