Підопічні Сергія Реброва не змогли втримати нічию у Лондоні в матчі проти "Челсі". Наприкінці матчу перемогу свої команді приніс екс-футболіст "Шахтаря" Вілліан.

Попри тиск з боку англійських футболістів, динамівці тримались досить пристойно. Але на 34-й хвилині поєдинку Драгович головою зрізав м'яч у власні ворота, волосся якої він, до речі, пофарбував у білий колір.

У цьому епізоді простріл робив Вілліан, а сам гол викликав небувалу радість в одного з фанатів. Він плакав так, ніби "Челсі" вдруге у житті виграв Лігу Чемпіонів.

Але у другому таймі доля посміхнулась Драговичу. Він зрівняв рахунок у матчі, забивши гол після розіграшу кутового. Таким чином австрієць оформив своєрідний дубль.

Не довго на табло тримався позитивний для "Динамо" рахунок. На 83-й хвилині Вілліан ударом зі штрафного приніс "Челсі" довгоочікувану перемогу.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Кияни втратили нічию у важливому матчі та опустились на третє місце у таблиці. Тепер киянам, щоб вийти у плей-офф, треба не лише вигравати решту матчів, але і сподіватися на помилки конкурентів.

Читайте також: "Динамо" зіграє проти "Челсі" у футболках з антирасистським написом

У паралельному матчі групи "Порту" впевнено обіграв "Маккабі" на виїзді. Португальці очолюють квартет із 10 балами.