Авторитетне французьке видання L'Equipe зробило антирейтинг футболістів, назвавши самих зарозумілих, жорстоких і хитрих гравців року.

Головну антипремію отримав форвард "Челсі" - іспанський нападник Дієго Коста. Його французи обізвали "страшним і бридким". Дієго Коста визнаний майстер не лише голів, але і брудних провокацій - ударів нишком, плювків, образливих слів.

Крім Кости в категорію найменш улюблених футболістів за підсумками року потрапили англієць Джон Террі, італієць Маріо Балотеллі і датський форвард Ніклас Бендтнер.

У трійку "звірів" року (запам'яталися своїм неадекватною поведінкою на полі і поза ним) були записані голландець Найджел де Йонг, боснієць Емір Спахич і екс-гравець "Шахтаря" бразилець Брандао. Нагадаємо, Брандао ще недавно грав у чемпіонаті Франції за клуб "Бастія" і "прославився" тим, що в підтрибунному приміщенні вдарив кулаком і зламав ніс капітанові "ПСЖ" Тьяго Мотті.

Швед Златан Ібрагімович, португалець Кріштіану Роналду і француз Самір Насрі були удостоєні звання "самий зарозумілий футболіст року". Занадто гламурний стиль життя Роналду вже давно дратує вболівальників, а ось Ібрагімович "дістав" публіку своїми снобськими заявами.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Читайте також: Піке та Бускетс зіграли за збірну Каталонії (відео)

Нарешті, "ниряльниками"-2015 (симулянтами) стали іспанець Серхіо Бускетс, голландець Ар'єн Роббен і француз Матьє Вальбуена. Всі три футболіста не втрачали момент, щоб красиво впасти при найменшому контакті з суперником на полі. При цьому симуляції Бускетса іноді вражали своїм цинізмом і поганою акторською грою.