Російський журналіст Євген Кисельов вважає, що сила російського президента Володимира Путіна в тому, що він розвідник.

"Такий опер, який вміє... У чому, власне, талант оперативного працівника? Підлаштуватися під співрозмовника, прикинутися іншом, однодумцем, схилити до відвертої розмови, зробити вигляд, що ти думаєш так само, як і він", - сказав Кисельов в ефірі українського каналу. При цьому у російського президента також багато слабостей.

За словами журналіста, Путін, перш за все, живе в своєму світі, він відірвався від реальності. Саме це і є його слабкістю.

"Він вірить в те, що Трамп буде його кращим другом, таким ось американським Берлусконі. До цього він вірив в те, що Лівобережна Україна впаде до його ніг і "воїнів-визволителів" зустрічатимуть так само, як в 1939 році зустрічали Червону армію на території Західної України, коли вона туди зайшла", - пояснив ситуацію журналіст.

За словами Кисельова, Путін - це, перш за все, помилка Бориса Єльцина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, на що Путін перетворив свято 9 травня.