У суботу, 6 травня, у центрі Праги активісти влаштували акцію протесту проти приїзду до Чехії учасників прокремлівського мотоклубу "Нічні вовки".

Близько 30 людей вийшли на вулиці з кримськотатарськими, українськими, чеськими прапорами та прапорами НАТО і Євросоюзу, пише Politeka.

Вони роздавали перехожим листівки, де зазначалося, що російські байкери підтримують анексію Криму, а фінансує їх Російська Федерація.

На Вацлавській площі активісти розгорнули величезний плакат із написом "Чехам добре відомо, яка вона – "дружба" правителів Росії".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Зазначимо, цього року чеська влада не дозволила "байкерам Путіна" проїхатися центральною площею Праги. Основні заходи мотоциклістів пройшли на Ольшанському цвинтарі.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, члена "Нічних вовків" Миколу Логінова вигнали з Польщі.