Відомий "Нічний вовк" байкер Олександр Залдостанов, який більш відомий своїм прізвиськом "Хірург" отримав персональне привітання від Володимира Путіна. Президент Росії достроково привітав президента мотоклубу з Днем перемоги.

Про це розповів Залдостанов на своїй сторінці в Twitter та висловив своє здивування таким несподіваним жестом.

Найбільший подив друга Путіна був у тому, що листівка "З Днем Великої перемоги" надійшла за тиждень до святкової дати, ще 3 травня.

"Вітання Президента застало мене на марші Дорогами Перемоги під Мінськом", - підписав керівник байкерського клубу під знімком вищезгаданої листівки.

Путін звернувся у листівці до байкера словами "Шановний Олександр Сергійович! Вітаю Вас з 72-ю річницею Перемоги в Великій Вітчизняній війні". Глава РФ зазначив, наскільки це свято важливе та побажав байкеру "успіхів та всього найкращого".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Користувачі Twitter були не менш здивовані та залишили безліч коментарів.

"Добре. Але з чого президент вітає індивідуальної телеграмою байкера 1963 року народження з Днем Перемоги?", - написав співробітник Фонду боротьби з корупцією Георгій Албуров.

Деякі користувачі поглузували з обслуговування "Пошти Росії".

"Не вірить в доставку Пошти Росії, майбутньою датою підписав", - пише користувач під ніком Аврора.

Як відомо, Хірурга вважають другом президента Росії, члени його клубу "Нічні вовки" отримують державні гранти та різні пільги. Сам же Залдостанов перебуває під санкціями Євросоюзу, а також Сполучених Штатів за підтримку російської агресії в Україні та анексії Криму.

"Я не зрозумів, яке відношення "недорікуватий клоун" має до перемоги, крім тієї як кататися на мотоциклі за держ гранти по місцях військової слави?" , - додали користувачі на сторінці в соцмережі.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", російський співак Олексій Лебединський висловив думку, що у Кремлі з року в рік все активніше перекручують факти світової історії, особливо – щодо Дня перемоги.