Російський опозиціонер Ільдар Дадін прийшов на мітинг в Москві з українським прапором.

Видання "Радіо Свобода" розмістило фотографію в Twitter.

Опозиціонер Дадін був неодноразово затриманий за порушення правил проведення мітингів. Сам він заявив, що прийшов в протестний рух після того, як побачив фальсифікації на виборах.

У грудні 2015 року Дадіна засудили на три роки ув'язнення за порушення правил проведення мітингу. Після одного року і двох місяців його звільнили.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в російському Санкт-Петербурзі пропутінські активісти зірвали акцію "Діти малюють світ", яка присвячена російської агресії в Україні. Активісти, які встановили куб із дитячими малюнками недалеко від станції метро "Піонерська", зазнали серії нападів з боку учасників прокремлівського "Національно-визвольного руху" і місцевих торговців.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще