У минулому році кількість туристів, які вибрали для відпочинку Туреччину, збільшилася в півтора рази.

Такі дані в інтерв’ю "Укрінформ" озвучив посол Турецької Республіки в Україні Йонет Джан Тезель.

"Число туристів з України в Туреччині збільшилося на 48%. Це рекорд, і ми цим пишаємося. Туристична індустрія Туреччини працювала добре, Міністерство культури і туризму Туреччини добре працювало", - цитує видання слова дипломата.

Такий успіх він пояснив тим, що багато українських туристів уже непогано знають, яким насправді є турецький сервіс, їм подобаються якість обслуговування та доступні ціни, оскільки можна вибрати відпочинок на будь-який гаманець.

Крім того, за словами посла, наші співвітчизники відчувають себе в Туреччині комфортно, і враження про цю країну їм не зіпсувала навіть невдала спроба військового перевороту в липні минулого року. Тривожні події ніяк не вплинули на потік туристів.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", санкції дещо знизили популярність Туреччини серед російських туристів.