В Туреччині закінчили будівництво стіни на південно-східному кордоні з сусідньою Сирією.

Про це написали на сторінці турецького Міністерства оборони в Twitter.

Огорожа заввишки три метри та протяжністю 556 кілометрів відокремлює від Сирії межі провінцій Хатай, Кіліс, Шанлиурфа, Мардін, Ширнак і Газіантеп.

Конструкція стіни, яка складена з мобільних секцій, дозволяє швидко демонтувати її та перенест за необхідності в інше місце. Огорожа укріплена колючим дротом, вздовж стіни облаштували спостережні вежі, де цілодобово чергують прикордонники.

Таких заходів країна вживає задля попередження незаконного проникнення екстремістів та терористів до Туреччини та Європи в цілому.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Єврокомісія планує запровадити нові правила безпеки в рамках масштабних антитерористичних заходів. Вони мають допомогти виявляти громадян Євросоюзу, які воювали у складі екстремістів у Сирії й повертаються назад для вчинення терактів.