Німецьке видання Bild звернуло увагу на фотографію ударних літаків російського флоту, на бомбах яких були нанесені написи "На Берлін!" і "За Сталіна!".

Матеріал про це з'явився на сайті Bild в середу, 12 серпня.

Bild посилається на портал ВМФ Flot.com, на якому і були розміщені фотографії. У публікації "Вперше за 20 років екіпажі Ан-26 відпрацювали навчальні бомбометання", яка була опублікована 7 серпня, дійсно присутні фотографії ударних літаків Ан-26 з бомбами. На них були написи "На Берлін!" і "За Сталіна".

Читайте також: Загибель підводного човна "Курськ": 15 років з дня трагедії (фото, відео)

Протягом навчань авіація російського флоту відпрацьовувала нанесення ракетних і бомбових ударів. Бомбометання з літаків Ан-26 відпрацьовувалося, як говорилося на сайті Flot.com, вперше за 20 років.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У матеріалі Bild нагадується, що подібні гасла широко використовувала Червона армія під час Другої світової війни. Також таблоїд пише, що навчання проходили в 500 кілометрах від столиці Німеччини, проте на Flot.com немає точної згадки місця проведення навчань.