Авіація НАТО отримала дозвіл від керівництва стріляти по танкам РФ у Сирії у разі їхньої бойової активності. Про це пише видання Daily Star Sunday.

При атаці від армії Росії пілоти бомбардувальників НАТО мають право відкрити зустрічний вогонь по противнику. В той же час, авіації наказали будь-яким чином уникати контакту зі збройними силами РФ.

"Ми не знаємо, як армія Росії може повести себе при зустрічі із західними літаками. Від них можна чекати чого завгодно. Коли літаки літають на надзвукових швидкостях, в повітряному просторі швидко стає тісно", - пишуть журналісти Daily Star Sunday.

Читайте також: США застерігають: санкції проти Ірану досі чинні

Раніше голова Пентагону Ештон Картер повідомив про надання зброї сирійській опозиції. Армія РФ, у свою чергу, підтримує військо Башара Асада.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Офіційною місією Росії у Сирії є винищення терористів "Ісламської держави", але більшість своїх авіаударів росіяни здійснили по повстанцям та мирному населенню.