У Москві на мітингу побили одіозних антимайданівця, який придумав міф про вбивство снігурів в Україні.

Горе-організатор антимайдану в Запоріжжі Володимир Рогов розповів про свої пригоди в Росії, де його не лише не зрозуміли, але ще й напали.

Нагадаємо, він придумав легенду, що українських школярів учать вбивати "снігурів, які символізіють Росію". Фейк швидко розійшовся російськими ЗМІ.

"Побачив рекламу мітингу проти війни у Сирії й солідарності з сирійським народом. Як співголова суспільства дружби "Україна-Сирія" в до майданні та довоєнні часи, а тепер суспільства дружби "Новоросія-Сирія" приїхав підтримати сирійський народ. Але виявилось, що цей нечисленний (близько сотні учасників) мітинг солідарності с... ІДИЛ!", - пише у себе на сторіночці Рогов.

Рогов попросив дати йому слова, але відмовили в цьому: "Мало того, побачивши в моїх руках прапор Сирії, напали і спробували побити".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Читайте також: Російське втручання ускладнює ситуацію в Сирії - генсек ООН

Горе-активіст іронізує над людьми, які проти введення російських військ до Сирії й порівнює їх з українцями, які повстали проти тиранії президента. Врятували від розлюченого натовпу Рогова силовики московського "ОМОНА".

А у всіх своїх бідах Рогів звинуватив …президента США Барака Обаму.